El passat divendres, 27 d'abril, es va organitzar al centre una jornada de promoció de la formació professional que actualment imparteix el centre pels alumnes de 3r i 4t d'ESO que en els anys vinents han de decidir cap a on volen continuar els seus estudis.

L'objectiu d'aquesta activitat és la difusió i reconeixement de la Formació professional com a sortida acadèmica entre els nostres alumnes, així com dinar a conèixer les activitats que es fan als cicles que s'imparteixen al centre.

Entre les 8:00 i les 13:00 del matí, els alumnes de 3r d'ESO varen visitar els tallers i varen poder fer unes activitats amb els alumnes d'FP Bàsica d'electricitat, i, de la mateixa manera, els alumnes de 4t d'ESO varen visitar els tallers del GM de Sistemes Microinformàtics i Xarxes. A més, durant el temps d'esplai va haver-hi un punt d'orientació acadèmica i professional d'FP al hall pels alumnes interessats, on les orientadores donaven informació i orientació de les distintes possibilitats acadèmiques i professionals de l'FP.

Durant tot aquest temps, els alumnes varen ser els protagonistes, ells mateixos s'encarregaven de fer demostracions i explicacions sobre diferents activitats organitzades. Va ser una jornada molt didàctica i profitosa, tant pels alumnes del cicle com pels alumnes de 3r i 4t d'ESO. Bona feina! Enhorabona a tots!

Per finalitzar la jornada, de 13:00 a 14:00, alguns representants d'empreses que actualment tenen alumnes fent pràctiques, varen poder explicar als alumnes el que els hi agradaria trobar en un futur professional i varen poder resoldre molts dubtes i inquietuds que tenien els alumnes del cicle.

Moltes gràcies a tots/es els empresaris que col·laboren amb el centre i en especial als que vareu poder assistir a aquesta jornada de IES Skills.

A la següent galeria es poden veure les activitats realitzades pels alumnes d'FP Bàsica d'electricitat.

A la següent galeria es poden veure les activitats realitzades pels alumnes del GM de Sistemes Microinformàtics i Xarxes.