El passat dissabte 12 de maig, un grup d'alumnes del centre varen participar al concurs que organitza la UIB cada any (http://eps.uib.es/concurs-de-projectes-amb-scratch/) anomenat Scratch Day. Cada grup havia de desenvolupar un projecte en Scratch al voltant del tema “Explorant l’espai”. El projecte podia ser un videojoc, una animació (de tres minuts com a màxim), o una combinació dels dos. 

El jurat va valorar, tenint en compte l’edat dels membres del grup, els aspectes següents:

- Creativitat, qualitat final del projecte i adequació de la temàtica.

-Varietat en l’ús de les eines de Scratch —sons, escenaris, objectes, moviments, etc.

- Qualitat algorítmica, neteja del codi i documentació —ús adequat de bucles, esdeveniments, variables, instruccions d’ús, etc.

El grup s'ha anomenat "La NOSA Scratch", eren Mar García Vázquez, Julia KarnickaDaniel García VázquezNoah Catalan Rosell i Tomeu Mestre Tugores. Des de principi de curs, el grup amb la coordinació de na Judit Jiménez, han dissenyat i programat un videojoc amb Scratch anomenat "Aventura Multiversal". El resultat del projecte es pot veure a https://scratch.mit.edu/projects/217930881/

Els alumnes han fet molt bona feina, han creat els seus propis personatges i la seva pròpia història amb molta originalitat i amb un domini impressionant de l'eina d'Scratch, aquest esforç ha valgut la pena, ja que han guanyat el segon premi al millor projecte, competint amb alumnes de tots els centres de mallorca, amb edats des dels 8 fins al 18 anys.

Enhorabona a tots!

 

 

Formulari de contacte

 

 

 

 

 

Calendari