Activitats extraescolars

 

L'alumnat de 4t d'ESO ha participat a uns tallers d'habilitats informacionals i comunicacionals on han aprés la importància d'una eina tan habitual avui en dia com és Internet, les seves virtuts, els seus problemes i com es pot millorar el seu ús quotidià. 

 

 

L'alunnat de 1r de Batxillerat ha pogut assistir a l'obra de teatre que la companyia Teatre de Vellut ha representat al saló d'actes del centre. Es tracta de l'obra Il·luminació. Activitat organitzada pel departament de Llengua Catalana. Els alumnes han pogut viatjar a l'Edat Mitjana amb els grans autors de la literatura catalana, han pogut descobrir conceptes nous com ara "incunable" o la importància de les biblioteques pel que fa al manteniment d'una llengua i de les seves obres literàries.

 

 

L'alumnat de 3r d'ESO de l'IES Sineu ha participat a una de les activitats del pla tutorial consistent en un taller en el que aprendrem què són les drogues, quines són, per què es consumeixen i deconstruirem alguns dels mites associats amb aquest concepte. ​

 

 L'alumnat de 4t d'ESO de l'IES Sineu ha assistit a unes xerrades molt interessants sobre la sanitat forestal i la seva importància.

 

 L'alumnat de 1r d'ESO de l'IES Sineu ha anat al camp d'aprenentatge d'Orient.

El camp d’aprenentatge està situat al llogaret d’Orient en el municipi de Bunyola. El llogaret d’Orient es troba a uns 470m d’altitud i enmig d’una vall, les muntanyes de la qual oscil·len entre 600m i 1000m d’altitud. S’hi poden veure boscos d’alzines i pins, camps de conreu, oliverars, arbres fruiters i finalment un grapat de possessions distribuïdes per tota la vall. També podem gaudir d’una gran varietat d’espècies de fauna (sobretot ocells i invertebrats) i flora (amb presència d’alguns endemismes). Diferents torrents recullen tota l’aigua de la vall per conduir-la cap al Freu. http://campsdaprenentatgeib.org/web/orient/

 

 

El Director va acompanyar a les alumnes de l'IES Sineu i les seves famílies a la recollida de guardons al Rendiment Acadèmic Excel·lent de l' ESO, corresponents al curs 2016-2017.

Del conjunt de guardonats de Mallorca, 63 han estat per a alumnes que el curs passat varen finalitzar els estudis de primària i els 296 restants són per a alumnes que han finalitzat l'ESO. Les guardonades del nostre centre han estat:

Martina Fernández de Herédia Socias

Maria Pastor Bauzà

i

Maria Vallés Llabrés

Aquests premis, que sumen un total de 473 alumnes a totes les Illes, reconeixen l'esforç com a estímul que propicia la motivació pels estudis, potencien la millora dels resultats acadèmics i la formació personal i valoren el rendiment acadèmic excel·lent.

Poden obtenir aquest premi aquells alumnes que hagin finalitzat el quart curs d’educació secundària obligatòria en la convocatòria ordinària de juny i hagin obtingut una nota mitjana a tota l’etapa igual o superior a 9.

El Director ha felicitat personalment a les famílies i les ha acompanyades a l'acte que ha tingut lloc al palau de congressos de Palma.


 

Del 3 al 6 de maig els alumnes de 4t d'ESO varen hanar de viatge d'estudis a Canigó, Catalunya Nord. Aquí podeu veure algunes fotos.

Dimecres 3 de maig: TV3, memòria històrica: maternitat d'Elna i platja d'Argelés, taller de danses populars.

 

Dijous 4 de maig: Sortida : Sant Martí del Canigó, paisatge i poesia: Jacint Verdaguer. Taller de rugbi

Divendres 5 de maig: Perpinyà: Palau dels Reis de Mallorca, Terrassa: Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya

Dissabte 6 de maig: Portaventura


62 alumnes de 4t.ESO: ALBERTÍ BAUZÁ, GABRIEL ALCOVER NICOLAU, JUAN JOSÉ ALOMAR CASTAÑO, MERCÈ ALOMAR COLL, MARIA ALOMAR QUETGLAS, MARIA ALOY HORRACH, MARIA MAGDALENA BAUÇÀ ROBLES, JOAN FRANCESC BAUZÁ CRESPÍ, RAFEL MARC BAUZÀ ESTRANY, ANTONI BAUZÀ FLAQUER, GABRIEL BELTRAN PRATS, NÚRIA BERGAS BUADES, MARIA BERGAS CASTELLÓ, ANTONI BERGAS CLADERA, PEDRO BERGAS NADAL, ADRIÀ CAMPANER LLABRÉS, JOAN CATALÁ ROSSELLÓ, MARIA DEL MAR CORRÓ REBASSA, JAUME COSTA FERRIOL, FRANCESC XAVIER CURIENT NICOLAU, JOAN DOS SANTOS OLIVEIRA, ANDRESSA DURAN MONSERRAT, SEBASTIÀ ESTELA RIUTORT, JOSEP ESTRANY RAMIS, JOANA MARIA FEMENIAS HORRACH, MIQUEL ÀNGEL FERNÁNDEZ DE HEREDIA SOCIAS, MARTINA FERRER RIGO, JAUME BERNAT FONT BERGAS, MIQUEL BERNAT FONT CRESPÍ, ANTONI GELABERT MOLINA, JORDI GUASP BERGAS, JAUME JUAN MARÍN, ELIA LLABRÉS OLIVER, JOAN LLABRÉS PERELLÓ, ANTONI LLITERAS MASCARÓ, ANTONI LLOMPART QUETGLAS, FRANCINA MAIMÓ ESTELRICH, ANTÒNIA MARTÍ JAUME, MARIA NEUS MARTÍ PETRO, EDUARDO MAS JAUME, GUILLERMO MATAS LÓPEZ, JOAN ANDREU MESQUIDA MONROIG, AINA PASTOR BAUZÀ, MARIA PERELLÓ REBASSA, JOSEP LLUÍS QUETGLAS ALOMAR, RAFEL RAMIS BARCELÓ, MARIA ANTÒNIA RAMIS FLORIT, RAFEL RAMIS HERSSENS, MARC UNAI RAMIS PERELLÓ, MARC REBASSA ESTEVA, ANTÒNIA RIUTORT FLORIT, MARIA VICTÒRIA RODRÍGUEZ RODRÍGUEZ, DEISSA ROJO SÁNCHEZ, TATIANA SALAS FERRER, SEBASTIÀ SALAS RIPOLL, MARIA ESPERANÇA SALAS SOCÍAS, ANTÒNIA SERRANO FELIU, MARGARITA TERRASSA MAS, MARIA DE LLUC VALLÉS LLABRÉS, MARIA VALLESPIR CABANELLAS, CATERINA VIDAL PERELLÓ, MIQUEL NADAL YÁNEZ GAONA, JENIFER ANDREA

PROFESSORAT Ramis Montserrat, Antònia Lobo Melgar, Alberto Reus Ferriol, Mateu Grimalt Vert, Miquel Àngel Torres Tenllado, María del Carmen Camps Bosch, Concepció Moltes

Gràcies a l'Entorn d'Aprenentatge del Canigó: Víctor, Felip, Anna i Roser

L'alumnat de 1r i de 4t d'ESO coneix una de les alternatives al comerç tradicional, el comerç just gràcies a l'associació S'Altra Senalla.

Formulari de contacte

 

 

 

 

 

Calendari