mediacio

Servei de Mediació

 

Aquesta comissió està formada per professors, alumnes, pares i personal no docent del centre, i té com a objectiu prevenir, analitzar i solucionar les situacions conflictives que puguin sorgir

 

El servei de Mediació ha realitzat diferents simulacions del que és una mediació, de la seva importància i de les repercusions que té en les relacions dins del nostre centre. Una d'aquestes simulacions s'ha realitzat gràcies al nostre equip de mediadores i mediadors a FP bàsica i hem aconseguit un bon aprenentatge compartit.

 

 

 

 

 

 

L'alumnat del Servei de Mediació de l'IES Sineu participa a la trobada organitzada per Convièxit a Calvià. L'alumnat pot aprendre noves tècniques per millorar la seva tasca voluntària, aprofita per conèixer a altres alumnes que també exerceixen aquesta funció i com n'és d'important per a la millorar la convivència als nostres centres educatius.

Moltes gràcies per la tasca realitzada durant tot aquest curs!

 

 

L'alumnat de 1r ESO ha participat a una activitat consistent en conèixer de primera mà el servei de mediació, amb la presència d'una representació de l'alumnat mediador del centre i del professorat responsable.

Amb aquesta trobada han pogut tenir informació directa, resoldre els seus dubtes i valorar en la seva justa mesura la funció d'aquest servei en la correcta convivència del centre.

Així mateix, el coordinador de riscs laborals ha mostrat el pla d'evacuació del centre, les seves indicacions i instruccions, com actuar en cas d'una emergència i ha resolt tots els dubtes en relació a la seguretat que han sorgit.

 

S'ha posat en marxa un nou concurs de logos. Aquesta vegada l'organitza la Comissió de Mediació del Centre. Poden participar tots els alumnes del centre. Darrer dia per entregar les propostes: 31 de gener.

Consulteu aquí les bases del concurs:

Si voleu, podeu acudir al Departament de Dibuix per demanar dubtes, rebre opinions o ajuda de qualsevol tipus en relació a la vostra proposta de Logo.

Un altre any l'IES Sineu participa a la trobada l'alumnat mediador a l'alberg de La Victòria a Alcúdia. Participem a diversos Tallers en relació a prejudicis, Internet Segura o la importància de la col·laboració entre d'altres.

Moltes gràcies a tots i totes per participar!