Tres alumnes amb beca Erasmus de 5 setmanes del CFGM del nostre centre han fet part de les seves pràctiques de FCT a Polònia (Wroclaw), República Txeca (Praga) i Itàlia (Lucca).


En Joan Llabrés Oliver ha realitzat la seva estada formativa a la ciutat de Lucca, Itàlia, el que més ha valorat ha estat el fet de viure fora de la seva família i poder conèixer una mica la Toscana. Ha compartit estada amb dos alumnes del CC Es Liceu i ha estat acompanyat per professors durant dues setmanes, una d’elles per la nostra companya Antònia Ramis Montserrat. Ens ho explica al seu blog:

En Joan Pere Estelrich Sánchez se n’ha anat a fer les seves pràctiques a Polònia, a la ciutat de Wroclaw. De fet a ell li feia molta il·lusió fer les pràctiques a Polònia. Hi ha anat juntament amb un alumne de l’IES Capdepera. Tots dos varen estar acompanyats durant 3 dies per un professor d’informàtica de l’IES Capdepera. Ha destacat l’excel·lent tracte humà que ha rebut a l’escola on ha fet feina. Ens ho explica al seu blog:

En Toni Barceló Font ha partit a fer les seves pràctiques a la República Txeca, en concret a la ciutat de Praga. Ho ha fet amb un company del qui ha destacat la seva amabilitat de l’IES Porto Cristo. Tots dos varen partir i estar acompanyats durant una setmana per una de les nostre orientadores: Margalida Seguí Homar. Ha destacat la bellesa d’aquesta ciutat. De l’empresa de tot d’una, la primera setmana, estava una mica assustat i desconcertat però després amb el pas del temps ha dit que va millorar. Ens ho explica de manera detallada i dia a dia al seu blog: