Projecte 6

KA229

Various methods towards one goal - Successful Inclusive Education!

Es tracta d’un projecte amb centres educatius de primària i de secundària de cinc països (Polònia, Itàlia, Grècia, Macedònia i Finlàndia) i l’IES Sineu, destinat al professorat, en el qual es compartiran metodologies noves per fomentar i facilitar l’educació inclusiva com a resposta a la diversitat de les nostres aules.

Les professores coordinadores són Ana Casas del departament de Plàstica i Àngels Batle del departament d’Orientació.


 

Del 20 al 24 de maig a Kavadarci té lloc la 3a mobilitat del projecte Erasmus “Various methods towards one goal: inclusive education!” on hi participen un total de 6 països per aprendre noves metodologies.

Quatre professores de l'IES Sineu prenen part aquesta setmana a l'escola OOU Dimkata Angelov Gaberot Vatasa, Macedonia en l'aprenentatge del concepte d'Avaluació formativa per a millorar la inclusió de l'alumnat a l'aula.
Una vegada tornin a l'IES Sineu, cada una d'elles durà a terme una “Classe oberta” amb els alumnes on la resta de professorat hi podrà assistir per tal que puguin aprendre també les tècniques i conceptes apresos durant la formació.

Aquest projecte inclou 6 mobilitats de les quals aquest curs se n'hauran duites a terme 3: a Polònia, a Mallorca i ara a la República de Macedònia del Nord. Per al proper curs es duran a terme altres 3 mobilitats a Finlàndia, Itàlia i Grècia.

 

 

Open lesson basada en la formació realitzada a Polònia sobre noves tecnologies, en concret sobre l'ús de pel.lícules, còmics i documentals amb alumnes.

A partir d'aquesta formació l'alumnat nouvingut ha tengut la possibilitat d'aprendre a utilitzar Picsay, una aplicació per al mòbil que permet personalitzar imatges amb comentaris, bafarades de text i efectes gràfics.

A continuació podeu veure el resultat d'aquestes sessions
.

Quatre professors del nostre centre anaren del 22 al 25 d'octubre a Kłodzko, Polònia en el marc del projecte ERASMUS "Various methods towards one goal: inclusive education". Es va fer formació sobre noves metodologies, en concret sobre l'ús de pel·lícules, còmics, documentals amb alumnes.
La propera mobilitat tendrà lloc a Mallorca de l'11 al 15 de març.

 

 

 

 

 

Calendari