Projecte 4

KA229

Jeux sans frontiers

Projecte que comença enguany amb una duració de 2 anys i en col·laboració amb instituts de 3 altres països: Gran Bretanya, Itàlia i Polònia. La idea base és la migració, la llibertat i les fronteres, establint vincles de similitud i diferències entre el món natural (els animals) i les persones.

Hi participen els alumnes que ara fan 2n ESO i el proper curs faran 3r ESO. Estan previstes 2 mobilitats pel curs actual: aquí a Sineu i a Polònia, i les altres dues, Itàlia i GB per l'any que ve.

Les professores coordinadores són Andrea Castanyeda i Ana Alfonso del departament d'Anglès.


 

S'ha posat en marxa el concurs de logos pel projecte Erasmus 'Jeux sans frontières'. Pot participar tot l'alumnat de 2n ESO. Hem repartit les bases i esperem que sorgeixin idees realment espectaculars. Ultim dia per entregar les propostes: 23 de novembre.

Consulteu aquí les bases del concurs:

Si voleu, podeu acudir al Departament de Dibuix per demanar dubtes, rebre opinions o ajuda de qualsevol tipus en relació a la vostra proposta de Logo.

Els dies 15 I 16 d'octubre a Toledo es va dur a terme les Jornades de formació inicial per a socis de projectes KA229.

A la darrera convocatòria ens han aprovat 3 projectes nous d'una durada de 2 anys: un del departament d'anglès, un del departament d'alemany I un del departament d'Orientació sobre noves metodologies educatives.

Consulteu també l'enllaç a la notícia apareguda al periòdic Diaria de Mallorca:

El 18 de setembre varem tenir el primer contacte via Skype amb els representants dels instituts que participen en el projecte Jeux sans frontiers, de Gran Bretaña, Itàlia i Polònia.

I el 22 d'octubre es va fer la reunió informativa amb les famílies sobre el projecte. En ella es van explicar els objectius, participants, activitats i mobilitats previstes pels 2 propers cursos.

 

Formulari de contacte

 

 

 

 

 

Calendari