Torneigs de Futbet i Bàsquet 2017/18

Ja han començat les competicions esportives en temps d'esplai al nostre centre. Enguany tenim torneigs de futbet i bàsquet. De cada torneig existeixen diferents categories en funció dels cursos. Aquí podeu consultar els resultats i classificacions que van produint-se. Aviat tindrem imatges i vídeos dels partits.

  

Continuen els torneigs de futbet i bàsquet en la fase de lligueta. Els encontres són molt animats i tant nines com nins lluiten fins al final. Recordeu consultar les classificacions i resultats al quadre de l'enllaç de la part superior. Quadre que s'actualitza periòdicament.

 

 

El passat 23 d'octubre va tenir lloc al nostre centre un fet nou del quan n'estem molt contents: el primer partit de futbol femení de la història de l'IES Sineu. Cada vegada hi ha més equips de futbol i bàsquet femenins, la qual cosa indica que caminem cap a la normalitat de la pràctica universal de l'esport

 

El torneig de bàsquet té una gran participació, fins al punt que s'han de disputar tres partits alhora per que quadri el calendari i doni temps a fer la lliga completa. Entre els equips també n'hi ha de femenins com es pot veure a les imatges. No deixeu d'acudir els divendres al pavelló per presenciar aquests emocionants encontres!

 

Formulari de contacte

 

 

 

 

 

Calendari