Projecte 2

KA219

Literacy in Art Language of Art

Es tracta d'un projecte entre un institut d'Ashington i l'IES Sineu per tal de millorar la competència en llengua anglesa a partir del coneixement de l'Art Contemporari als dos països. Està destinat a alumnes de 3r d'ESO que tendran 1 hora setmanal fora del seu horari per preparar les activitats i l'intercanvi que es durà a terme entre febrer-març de 2018.

Les professores coordinadores són Joana Maria Gomila, Carme Cebrián i Susana Alfonso del departament d'Anglès


 

Del 26 al 30 de març alguns alumnes de 3r d'ESO varen anar de viatge a Ashington en el marc del projecte ERASMUS «Literacy in Art Language of Art».

El passat 27 de febrer es va dur a terme una reunió amb les 25 famílies que tenen fills de 3r d'ESO que aniran de viatge a Ashington del 26 al 30 de març en el marc del projecte ERASMUS «Literacy in Art Language of Art».
Es va explicar els documents necessaris que havien d'aportar i el programa d'activitats que farien els seus fills.

Com tots sabeu, un dels tres projectes Erasmus+ que es realitzen enguany al nostre centre és l'anomenat: "Literacy in Art, Language of Art". Es tracta d'uns treballs que realitzen conjuntament alumnes de 3r d'ESO del nostre centre i una escola del nord d'Anglaterra anomenada Northumberland Church of England Academy. Una de les activitats que realitzen els alumnes consisteix a crear una presentació personal que s'adreça als seus companys d'intercanvi, aquí les podeu veure.


 

 

 

 Els alumnes d'Erasmus+ han fet unes postals de Nadal per enviar als seus companys anglesos.

La majoria de postals tenen com a fons un quadre d'un pintor famós.

Aquí teniu alumnes de 3r ESO que participen en l'Erasmus+ preparant presentacions personals per enviar als seus companys anglesos. Entre els treballs hi haurà petits vídeos on es presenten ells mateixos, aquests vídeos tenen de fons algunes de les reproduccions d'obres d'art que es mostren a les parets del centre.

 

 

En aquesta pàgina del Diario de Mallorca es fa una referència als projectes Erasmus del centre:

 

Formulari de contacte

 

 

 

 

 

Calendari