Projecte 2

KA219

Literacy in Art Language of Art

Es tracta d'un projecte entre un institut d'Ashington i l'IES Sineu per tal de millorar la competència en llengua anglesa a partir del coneixement de l'Art Contemporari als dos països. Està destinat a alumnes de 3r d'ESO que tendran 1 hora setmanal fora del seu horari per preparar les activitats i l'intercanvi que es va dur a terme el març de 2018.

Per al curs 2018-19, es rebrà la visita del grup anglès del 5 al 10 de novembre.

Les professores coordinadores són Joana Maria Gomila i Susana Alfonso del departament d'Anglès


 

Exposició dels retrats realitzats per als alumnes de 4t d'ESO participants del projecte Erasmus amb alumnes d'Ashington que ens visitaren del 5 al 10 de novembre al Racó Erasmus de l'institut.
.

La primera setmana de novembre hem tingut al nostre centre la visita d'un grup d'alumnes i professors vinguts del centre d'Ashington amb qui realitzam el projecte ERASMUS+ Litaracy in Art, Lenguage of Art. Els visitants han participat en tota una sèrie de tallers als espais del centre i han realitzat activitats al poble de Sineu i a la resta de l'illa.

 

 

 

Un total de 6 alumnes de 3r d'ESO participen en el 3r intercanvi o visita a un altre país en el marc del projecte ERAMUS “From the past to the present” que va començar el curs passat. Aquest projecte en el qual hi participen alumnes de Turquia, Polònia, Romania i l'IES Sineu pretén treballar el coneixement de cultures diferents i crear vincles de pau i democràcia entre diverses cultures.

Durant el mes de març seran un total de 16 alumnes provinents dels tres països esmentats que visitaran el nostre centre i conviuran amb les famílies mallorquines d'acollida.

Del 26 al 30 de març alguns alumnes de 3r d'ESO varen anar de viatge a Ashington en el marc del projecte ERASMUS «Literacy in Art Language of Art».

El passat 27 de febrer es va dur a terme una reunió amb les 25 famílies que tenen fills de 3r d'ESO que aniran de viatge a Ashington del 26 al 30 de març en el marc del projecte ERASMUS «Literacy in Art Language of Art».
Es va explicar els documents necessaris que havien d'aportar i el programa d'activitats que farien els seus fills.

 

 

 

 

Calendari