Al setembre s'ha rebut la visita de 14 alumnes de Bremen, en la seva segona visita a Mallorca, s'ha gestionat les pràctiques de 2 alumnes alemanys de CFGSuperior d'informàtica a l'Hospital d'Inca i la visita de seguiment del seu tutor.
A l'octubre un grup de 6 alumnes del centre de 3r d'ESO acompanyades de 2 professores han partit cap a Itàlia en la tercera mobilitat del projecte.

Aquest inici de curs ha vengut ben ple d'activitats relacionades amb diversos projectes Erasmus que es duen a terme al centre. Es va començar amb la 2a i darrera visita d'un grup de 14 alumnes alemanys que ja ens visitaren al mes de febrer passat en el marc del projecte “Die Magie des films- Derribando fronteras”. Va ser del 23 al 30 de setembre. Aquesta vegada molts alumnes repetien per la qual cosa el coneixement entre ells ja existia i s'han pogut millorar les relacions entre ells així com ser més encertat a l'hora de proposar-los activitats.

Ara només quedarà la darrera i quarta mobilitat a Bremen al mes de maig del 2020. Aquesta tancarà el projecte i permetrà l'elaboració d'una pel·lícula de tot allò que han fet els alumnes durant aquests dos anys.

També dins el mes de setembre s'ha gestionat l'arribada i acompanyament de 2 alumnes de Cicle Formatiu de Grau Superior d'informàtica d'Eutin. Es tracta d'un soci que fa 2 cursos va acollir dos alumnes del nostre centre per a dur a terme part de les seves pràctiques corresponents al mòdul del CFGM de Sistemes microinformàtics i xarxes. Han duit a terme les pràctiques a l'Hospital Comarcal d'Inca del 14 al 28 de setembre i n'han quedat molt contents.

Paral·lelament vàrem rebre la visita del tutor alemany que va acompanyar els alumnes durant una setmana al nostre centre per poder donar a conèixer el nostre sistema educatiu i parlar de projectes futurs. Ja dins l'octubre han estat 6 alumnes d'anglès del projecte “Jeux sans frontièrs” acompanyades de 2 professores d'anglès que s'han desplaçat fins a Cirie', una ciutat molt a prop de Torí a Itàlia per participar en la 3a mobilitat del projecte juntament amb alumnes arribats de Polònia i Anglaterra. La durada va ser del 6 al 12 d'octubre.

En cas que el Brexit amb la UE es realitzi en determinades condicions, el més segur és que la 4a i darrera mobilitat es pugui dur a terme. En tal cas, segurament serà els darrers dies del mes de març i primers de l'abril.