Música

La nostra Banda de Música de l'IES Sineu ha començat el curs amb molta força.

Es tracta d'un grup de professors i alumnes que toquen junts i ja han debutat a les actuacions del dia 21 de desembre i del dia de Sant Antoni.

Aquí podeu veure els seus assaigs:

Aquí podeu veure imatges de les actuacions:

 I Aquí teniu els goigs que han escrit per l'ocasió, i que s'interpretaran cada any per aquestes dates:

GOIGS DE L'INSTITUT DE SINEU

Al bell mig d’aquesta illa

hi ha el nostre institut

alumnes amb grans virtuts

i mestres plens d’alegria.


    
Molts de pobles som aquí

per llaurar-nos un futur

que no sigui tan obscur

com voldria segons qui.


                
Sabem de Petra a Llubí

que el dimoni és un bergant

que li agradaria tant

que canviàssim de destí.


                
El dimoni és tan astut

que va contra fer-ho bé

per passar al curs següent

no podem quedar retutsMaria, Ariany, Sineu,

Petra, Sant Joan, Costitx,

Sencelles, Lloret, Llubí,

aquest és l’institut meu.

 

 

 

Durant el mes de novembre els alumnes de 3r ESO han participat a diverses sessions del taller de rap organitzat pel departament de Llengua Catalana. Han pogut descobrir les principals tècniques de composició en el món del rap i fer les seves primeres lletres. El taller ha estat a càrrec del raper i exalumne Rafel Sastre.
.

 

Un any més, els alumnes que cursen l'assignatura de Música a les diferents etapes de l'ESO han enregistrat aquests vídeos. Gaudiu de les interpretacions en viu que realitzen els alumnes amb diferents instruments, un document d'extraordinari interès que immortalitza un moment meravellós d'aprenentatge musical, fruit d'intenses classes i assajos.

 

 El Departament de Música ha organitzat uns tallers en els que podran descobrir com el nostre cos és un element més del món de la música aconseguint crear ritmes que mai havien pensat poder fer i gaudint de la música amb el seu grup.

Es va organitzar un taller de percussió corporal a càrrec del percussionista Toni Amengual. Cada un dels grups de 1r d'ESO i de l'optativa de Música de 2n, 3r i 4t, hi varen participar.

 

L'equip Team Six format per Elaine Campos (Sineu), Francina Llompart (Llubí), Antònia Maimó (Petra), Caterina Munar (Sineu), Victòria Riutort (Sineu) i Xisca Rosselló (Lloret) ha estat un dels 35 equips seleccionats d’un total de 1200, per participar en el campus Repte Empren de La Caixa que tindrà lloc del 9 al 12 de maig a Barcelona.

Ha estat l’únic projecte elegit a les Illes Balears per poder participar en aquest repte emprenedor, que ha estat dirigit pel professor d’economia Biel Tous.

En aquesta fase final hauran de defensar el seu projecte Estalviem Energia, una app connectada al sistema elèctric de la casa que permet evitar la despesa innecessari de consum elèctric.

L’objectiu final és aconseguir situar la seva idea entre les 5 millors i així obtenir el prestigiós premi, un viatge formatiu a Silicon Valley.

L’equip directiu i tota la comunitat educativa vol felicitar a l’equip del centre i també al seu professor desitjant-los molta de sort al campus a Barcelona

Dia 19 d'abril els alumnes d'optativa de Música de 2n, 3r i 4t d'ESO varen assistir a un assaig general de l'orquestra simfònica de les Illes Balears a l'Auditòrium de Palma

Formulari de contacte

 

 

 

 

 

Calendari