Socials

L'alumnat de 1r. d'ESO ha pogut descobrir una part de la història de Mallorca gràcies a la visita al museu arqueològic i als talaiots de Són Fornés a Montuïri. Aquest poblat és un jaciment plurifàsic que comprèn el període talaiòtic fins al període clàssic-romà que ens permet endinsar-nos en els nostres orígens ben a prop del nostre institut.

Text i imatges: Albert Lobo.

 

 

 

 

 

 

En Víctor Uwagba ha fet participar de forma activa a l'alumnat de 2n. d'ESO en unes dinàmiques on ens qüestionem el paper del gènere, la seva construcció i les seves problemàtiques a les nostres societats actuals. La necessitat de discutir aquests conceptes, de rompre amb idees establertes i de replantejar-los de forma activa han estat els eixos d'una participació activa i col·laborativa.

Text i imatges: Albert Lobo.

 

 

 

 

 

 

Els alumnes de 2n de batxillerat C han realitzat una activitat organitzada pels departaments de Socials i llengües Clàssiques consistent en visitar la Seu de Palma i el CaixaFòrum.

 

El departament de Geografia i Història ens recorda el Dia Internacional en memòria de les víctimes de l'Holocaust centrant-se en la investigació per part de l'alumnat del paper de les dones.

 

 

L'alumnat de 1r. ESO ha participat a una activitat organitzada pel Departament de Ciències Socials consistent en la visita al Museu Arqueològic de Son Fornés i el seu jaciment talaòtic en el que  han pogut realitzar un viatge en el temps per Es Pla de Mallorca, retrocedint més de 3000 anys enrere.

Hem de recordar que durant els més de 40 anys de recerca a Son Fornés han estat moltes les troballes i els objectes recuperats (molts dels quals s’han anat integrant a l’exposició permanent del museu), contribuint enormement a la producció científica sobre la prehistòria balear i així els nostres alumnes han pogut conéixer de primera mà una part de la nostra història.

 

 

 

El passat 21 de febrer alguns alumnes del nostre centre van participar a les Olimpíades de Geografia que es van fer a la UIB.

 

 

 

 

Calendari