Socials

El passat 21 de febrer alguns alumnes del nostre centre van participar a les Olimpíades de Geografia que es van fer a la UIB.

El dimarts dia 20 de desembre l'alumnat de 4t. d'ESO i de 1r. de Batxillerat ha participat a la xerrada organitzada pel departament de Ciències Socials a càrrec d'en Bartomeu Garí Salleras, historiador i autor de diverses obres com l'estud de la guerra civil a Porreres "Porreres, desfilades de dia afusellaments de nit" on ens ha explicat la realitat de la repressió a Mallorca durant la Guerra Civil, les seves causes i conseqüències i el procés de recuperació de la memòria històrica concretat en l'exhumació de la fossa comuna de Porreres. 

 

 

El passat dia 10 de novembre els alumnes de 1r d'ESO E van visitar l'Arqueòdrom que hi ha a a la UIB. Es tractava d'una sortida organitzada pel departament de Geografia i Història

El passat 28 d'octubre l''historiador Pau Marimon Ribas va explicar als nostres alumnes de 2n d'ESO un fragment desconegut de la història de Mallorca, l'època compresa entre el final de Roma i l'arribada de l'Islam a la nostra illa. Moltes gràcies per descobrir-nos el nostre passat.

 

El passat 4 d'octubre l'historiador Pau Marimon Ribas va explicar als nostres alumnes de 2n d'ESO E i F una interessant xerrada al voltant de com era Mallorca a l'època Bizantina. Volem donar les gràcies a en Pau!

 

Formulari de contacte

 

 

 

 

 

Calendari