Socials

L'alumnat de 3r. d'ESO ha estudiat de primera mà el sector terciari de les nostres illes amb una visita al Mercat de l'Olivar a Palma i a la zona més cèntrica de la ciutat. El comerç com a motor impulsor de l'economia, la relació entre el sector terciari i la resta de sectors productius i la peculiaritat dels nostre sistema econòmic han estat alguns dels temes que han pogut observar i tractar.


  

 

El Departament de Geografia i Història amb l'alumnat que cursa l'assignatura de Valors Ètics ha organitzat una exposició per recordar el Dia Interncional de Commemoració i Dignificació de les víctimes del crim del genocidi i per a la prevenció d'aquest delicte. A aquesta exposició podem observar d'on sorgeix aquest concepte i perquè es va crear. Així també alguns dels exemples dels genocidis més coneguts del segle XX i com poder actuar per poder evitar que tornin a produïr-se en el present i en el futur.

 

 

L'alumnat de 1r. d'ESO ha pogut descobrir una part de la història de Mallorca gràcies a la visita al museu arqueològic i als talaiots de Són Fornés a Montuïri. Aquest poblat és un jaciment plurifàsic que comprèn el període talaiòtic fins al període clàssic-romà que ens permet endinsar-nos en els nostres orígens ben a prop del nostre institut.

Text i imatges: Albert Lobo.

 

 

 

 

 

 

En Víctor Uwagba ha fet participar de forma activa a l'alumnat de 2n. d'ESO en unes dinàmiques on ens qüestionem el paper del gènere, la seva construcció i les seves problemàtiques a les nostres societats actuals. La necessitat de discutir aquests conceptes, de rompre amb idees establertes i de replantejar-los de forma activa han estat els eixos d'una participació activa i col·laborativa.

Text i imatges: Albert Lobo.

 

 

 

 

 

 

Els alumnes de 2n de batxillerat C han realitzat una activitat organitzada pels departaments de Socials i llengües Clàssiques consistent en visitar la Seu de Palma i el CaixaFòrum.

 

El departament de Geografia i Història ens recorda el Dia Internacional en memòria de les víctimes de l'Holocaust centrant-se en la investigació per part de l'alumnat del paper de les dones.