Llengües

L'alumnat de 1r. Batxillerat ha pogut posar en pràctica els seus coneixements d'anglès anant al CineCiutat de Palma a veure una de les pel·lícules triomfadores dels darrers premis Òscar, "Green Book", una barreja de bons sentiments, un inspiradíssim sentit de l'humor i unes gotes de conflictes personals i socials, per descobrir les problemàtiques racials de l'Amèrica del Nord dels anys 60 del segle passat.


  

 

Un altre curs més hem pogut gaudir amb la visita d'en Miquel Rayó,  escriptor, educador i activista ecologista mallorquí. L'alumnat de 2n. d'ESO ha llegit una de les seves obres més conegudes, "El Camí del Far" i han pogut conversar de primera mà amb el seu autor, coneixent com és el procés d'elaboració duna obra d'art, quin paper té la inspiració creativa i també poguent demanar tots aquells dubtes, intrigues i reflexions que sorgeixen de la lectura d'un bon llibre. Moltes gràcies per la visita.


  

 

El Departament de Llengua Castellana ha iniciat els actes que té prevists en relació a la commemoració del Dia Mundial del Teatre. Hem pogut recollir les nostres entrades als diferents espectacles que es duran a terme per part de l'alumnat de 1r. de Batxillerat. L'expectació ha estat màxima i esperem que també l'èxit d'aquestes obres.

Des de la Comissió de Normalització lingüística hem organitzat un torneig d'scrabble entre l'alumnat de primer d'ESO. Han après a jugar i abans de les vacacions de nadal vàrem fer una final entre jugadors de cada grup de primer. Enhorabona a la classe guanyadora i agraïments a Antònia Riera i Aleix Pizà per la seva ajuda i col·laboració.


  

 

Un altre curs més el Departament de Llengües Estrangeres, l'IES Sineu i l'Escola Oficial d'Idiomes d'Inca continuen la seva col·laboració per aconseguir que l'alumnat de 4t. d'ESO i de 1r. Batxillerat obtingui una titulació oficial en relació al seu nivell d'anglès d'una forma més àgil i còmoda. Per primera vegada han practicat com seran les proves oficials a superar. Esperem que tot vagi molt bé!


  

 

Un altre curs més a iniciativa del Departament de Llengua i Literatura Catalanes, l'alumnat de 2n. d'ESO ha pogut descobrir i gaudir del món de la glosa, de la improvisació de versos rimats que tan tradicional i actual és a la nostra illa. Hem pogut comptar amb la presència d'en Mateu Xurí i d'en Pau Riera "Rierol" per poder realitzar aquests tallers. Moltes gràcies per la visita i per tot allò que ens heu mostrat!