Llengües

L'alumnat de 1r d'ESO ha gaudit d'una sessió d'aprenentatge de l'anglès ben divertida gràcies a en Sam, que ens ha fet veure quin és el nostre coneixement real d'aquest idioma i com la comunicació és possible entre nosaltres en aquesta llengua. Moltes gràcies per l'experiència!

 

L'alumnat de 4t d'ESO i 1r de batxillerat que cursen alemany al nostre centre ha conegut de primera mà la tradició de l'Oktoberfest. Música, menjar, vestits i ambient, ha valgut la pena!

 

Els alumnes de 2H han realitzat aquesta presentació en power point a l'assignatura d'anglès sobre el tema de la diabetis.

 

 

Els alumnes de 3r d'ESO van anar de viatge d'estudis a Londres des del 25 al 29 d'abril de 2017. Va fer bastant de fred, aquí podem veure algunes imatges de l'arribada a l'aeroport, passeig per China Town i foto general del grup davant The Tower of London.

El departament d'anglès ha organitzat una visita amb els alumnes de 4t d'ESO que consisteix en una visita guiada en anglès pel centre de Ciutat. Després un seguit d'enquestes en anglès a turistes. Els alumnes s'ho han passat d'allò més bé.

 

El departament d'Anglès ha organitzat la setmana temàtica dedicada al drama dels REFUGIATS

 

 

Formulari de contacte

 

 

 

 

 

Calendari