Llengües

Els alumnes de 2H han realitzat aquesta presentació en power point a l'assignatura d'anglès sobre el tema de la diabetis.

 

 

Els alumnes de 3r d'ESO van anar de viatge d'estudis a Londres des del 25 al 29 d'abril de 2017. Va fer bastant de fred, aquí podem veure algunes imatges de l'arribada a l'aeroport, passeig per China Town i foto general del grup davant The Tower of London.

El departament d'anglès ha organitzat una visita amb els alumnes de 4t d'ESO que consisteix en una visita guiada en anglès pel centre de Ciutat. Després un seguit d'enquestes en anglès a turistes. Els alumnes s'ho han passat d'allò més bé.

 

El departament d'Anglès ha organitzat la setmana temàtica dedicada al drama dels REFUGIATS

 

 

En Toni Bennàssar de 2n batxillerat va quedat entre els dotze finalistes a les Olimpíades d'Anglès que es van dur a terme el 17 de febrer a la UIB.

D'entre els prop de 60 alumnes, ell va superar la primera part i va accedir a la part final, que consistia en una prova oral. Malgrat el seu esforç no ha guanyat la prova però la seva participació ha estat molt meritòria. També hi va participar l'alumna Ainhoa Ibarrondo.

Aquí teniu la imatge dels finalistes.

Del 17 al 22 de desembre els alumnes de 3r i 4t d'ESO d'alemany han anat d'intercanvi a Freiburg, Alemanya, amb la Lessing Schule. Varen visitar el mercat nadalenc, cabanya a la Selva Negra amb jocs i excursions, el centre de Freiburg, varen veure cinema en alemany, varen fer patinatge sobre gel i lo millor de tot va ser l'estància en família. Els alumnes de Freiburg visitaran el nostre institut al mes de maig. 

 

 

 

 

 

Formulari de contacte

 

 

 

 

 

Calendari