Tecnologia

Els alumnes de 2n D i E han dissenyat i construït els seus propis clauers.

Quin és el vostre favorit??

 

 

 

Els alumnes de 2n d'ESO A, B i C volen presentar-vos invents i les seves aportacions a la societat de grans inventores i inventors. Quin és el vostre preferit?

Marta Coston

Ada Lovelace

Arthur Free

Frank Lloyd Wright

Georg de Mestral

Henry Ford

Herman Hollerith

Isaac Newton

J. Gutemberg

J. M. Jackquard

L. J. Biro

Grace Murray

Hedy Lamarr

Torres Quevedo

Marie Curie

Marion Donovan

Woodland

Tesla

Stephenson

Sasson

 

 

 

 

 

 

Els alumnes de 2n d'ESO A, B i C després d'estudiar les màquines simples han construït una catapulta, les han provades al pati i algunes han arribat a llençar un projectil a mes de 20m!!!

Quin pot ser el disseny més eficient?

El projecte "La casa domòtica 3D" ha estat realizat per dos grups de 4t ESO. La nostra casa domòtica preten acostar als alumnes al mòn de la robòtica i l'automatització.
Hem après a muntar circuits electrònics amb ARDUINO, a programar-los amb SCRATCH i ARDUINOBLOCKS, a dissenyar objectes amb SKETCHUP i a imprimir-los amb la impresora 3D.

 

Els alumnes de 2n d'ESO A, B i C volen presentar-vos les diferents d'estructures en les quals han estat treballant. Primer les han dissenyat i després les han construït i avaluat.

Els resultats són molt variats, que vos semblen?

Els alumnes de 3r ESO han participat al programa Try Engineering on, guiats per estudiants del darrer curs d'enginyeries de la UIB i a partir d'objectes senzills com pinces per estendre, elàstics, culleretes de plàstic, cartró o enquadernadors han hagut de dissenyar i construir un aerogenerador.

 

 

 

 

Calendari