Esports

El departament d'Educació física ha realitzat unes coreografies i figures acrobàtiques als grups de 2n d'ESO. La millor coreografía ha estat la de 2n d'ESO D.

El departament d'Educació Física ha organitzat una sortida pels alumnes de 4t d'ESO, en la que han pogut realitzar una cursa d'Orientació a l'aire lliure a la Comuna de Lloret.

           

 

 

El departament d'Educació física ha organitzat l'activitat Suma't al Handbol. Es tracta de dues sessions d'una hora del programa suma't a l'esport del Consell de Mallorca per a alumnes de 2n i 4t d'ESO. Els alumnes s'ho han passat molt bé sota la direcció de Joan Miquel, monitor que des de fa dos cursos dirigeix el taller.

 

Amb els darrers dies de curs van arribar les finals dels diferents torneigs de bàsquet i futbet i el corresponent lliurament de premis als guanyadors i finalistes. El servei d'enregistrament d'esdeveniments d'aquesta web no sempre pot arribar a tot, aquí podeu gaudir dels millors moments d'algunes de les finals i el lliurament de premis amb als professors organitzadors dels torneigs (Guillem Moreno i Joan Llompart) i el nostre omnipresent director exhibint el seu millor somriure.

 

 

Final 1r ESO

 

Final 2n ESO

 

Final 4t ESO

 

Final Batxillerat

 

Final Bàsquet (CATEGORIA B)

 

Final Bàsquet (CATEGORIA A)

 

 

 

El departament d'Educació física ha organitzat un taller de tir amb arc orientat a l'alumnat de 1r d'ESO i de 1r de Batxillerat dins el programa Suma't a l'esport.

 

El departament d'educació física ha organitzat una sortida amb l'alumnat de 1r de Batxillerat en la que han pogut practicar esports d'aventura a Cala Romàntica.

Formulari de contacte

 

 

 

 

 

Calendari