×

Avís

JFolder: :files: La ruta no és un directori. Ruta: /homepages/20/d463243488/htdocs/joomla3/images/1819/0Vida/esport/039
×

Informació

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/1819/0Vida/esport/039

Esports

Un curs més l'alumnat de 3r. d'ESO pot gaudir de la pràctica de l'atletisme en unes pistes homologades al municipi de Manacor.

Un gran matí de carreres, bots i competició sana.

 

 

 

 

 

 

 

L'alumnat de 3r ESO F participa a un estudi de la Fundació Gasol coordinat pel Departament d'Educació Física en relació a l'obesitat infantil per intentar trobar com fer una alimentació saludable i com gestionar l'activitat física que cadascú de nosaltres pot realitzar per aconseguir un millor benestar emocional i unes societats més sanes.

 

 

 

 

 

 

 

 

El Departament d'Educació Física ha organitzat un curs més la sortida més exigent físicament de l'any: la multiaventura. El nostre alumnat de 1r Batxillerat amb la col·laboració de monitors especialitzats han realitzat activitats de Trekking, d'escalada i de rappel en un dels paratges més impressionants de la costa mallorquina, Cala Romàntica. L'activitat, a més, ha finalitzat amb una visita a la platja de Cala Varques on hem pogut gaudir d'aquest indret singular.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L'alumnat de 3r d'ESO ha posat en pràctica les seves habilitats atlètiques a la pista d'atletisme municipal de Manacor.

La competitivitat sana, en un espai adequat i amb l'objectiu d'aconseguir una bona salut i un bon rendiment es posen en pràctica en les proves esportives que han realitzat: salt d'altura, salt de longitud, velocitat, etc. Un bon esforç amb una bona recompensa personal!.

 

 

L'alumnat de 1r ESO coneix el Llevant de Mallorca amb la sortida organitzada pel Departament d'EF a Betlem, gaudint de la naturalesa i de l'activitat física.

 {gallery}1819/0Vida/esport/039{/gallery}