L'IES Sineu el dilluns dia 19 i el dimarts dia 20 ha organitzat unes jornades d'aprenentatge experiencial dirigit a tot l'alumnat de 1r a 3r ESO. Diferents departaments didàctics com FQ, Matemàtiques, Tecnologia, Biologia, Educació Plàstica i Visual, Informàtica, Orientació i Filosofia han preparat fins a 32 activitats per poder mostrar com es poden aprendre conceptes de diferent tipologia (científics, artístics, tècnics, filosòfics, etc.) d'una manera pràctica i participativa.

A més, no només es pot aprendre de manera participativa sinó que els protagonistes del procés d'aprenentatge són altres alumnes. Per això, alumnat de 1r. Batxillerat, 4t. ESO, FP bàsica, CFGM d'Informàtica i 2n. ESO han pogut mostrar com es realitzaven aquests experiments i han estat actors actius de l'aprenentatge dels seus companys i companyes. Per aquest motiu volem donar-los l'enhorabona per la seva dedicació i esforç.

A part de les activitats s'ha aprofitat l'ambient festiu per lliurar diplomes diversos al rendiment acadèmic i l'aprofitament de l'esforç. Finalment, el curs s'ha tancat amb el partidet de futbet entre profes i alumnes de quart d'ESO (en concret l'equip guanyador de la competició de futbet). El partit ha congregat una afició nombrosa al pavelló esportiu i tothom s'ho ha passat molt bé amb l'espectacle futbolístic. El resultat del partit ha estat 3-1 a favor dels profes. Malgrat que l'arbitratge no ha estat tot el transparent que una fita d'aquesta magnitud requeria la victòria ha estat incontestable, una altra vegada serà al·lots!

 

 

 

 

 

 

 

Calendari