L'IES Sineu el dilluns dia 19 i el dimarts dia 20 ha organitzat unes jornades d'aprenentatge experiencial dirigit a tot l'alumnat de 1r a 3r ESO. Diferents departaments didàctics com FQ, Matemàtiques, Tecnologia, Biologia, Educació Plàstica i Visual, Informàtica, Orientació i Filosofia han preparat fins a 32 activitats per poder mostrar com es poden aprendre conceptes de diferent tipologia (científics, artístics, tècnics, filosòfics, etc.) d'una manera pràctica i participativa.

A més, no només es pot aprendre de manera participativa sinó que els protagonistes del procés d'aprenentatge són altres alumnes. Per això, alumnat de 1r. Batxillerat, 4t. ESO, FP bàsica, CFGM d'Informàtica i 2n. ESO han pogut mostrar com es realitzaven aquests experiments i han estat actors actius de l'aprenentatge dels seus companys i companyes. Per aquest motiu volem donar-los l'enhorabona per la seva dedicació i esforç.

A part de les activitats s'ha aprofitat l'ambient festiu per lliurar diplomes diversos al rendiment acadèmic i l'aprofitament de l'esforç. Finalment, el curs s'ha tancat amb el partidet de futbet entre profes i alumnes de quart d'ESO (en concret l'equip guanyador de la competició de futbet). El partit ha congregat una afició nombrosa al pavelló esportiu i tothom s'ho ha passat molt bé amb l'espectacle futbolístic. El resultat del partit ha estat 3-1 a favor dels profes. Malgrat que l'arbitratge no ha estat tot el transparent que una fita d'aquesta magnitud requeria la victòria ha estat incontestable, una altra vegada serà al·lots!

 

 

 

Formulari de contacte

 

 

 

 

 

Calendari