Cada curs, el Departament de Ciències Naturals i la Comissió de Mediambient realitzen projectes d'interès que conclouen en una gran exposició seguida d'activitats relacionades. Enguany, s'ha volgut arribar més lluny i després de signar un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Sineu, els alumnes del centre han realitzat un estudi sobre les Serps Al·lòctones (és dir Invasores) que estan proliferant a la nostra Illa i als municipis del Pla.

L'estudi ha tingut en compte dades enregistrades, dissecció d'espècimens, realització de mapes d'albiraments i un llarg nombre de tasques. Totes elles han vist la llum a la magnífica exposició inaugurada el passat 19 de març i que podrà visitar-se durant el març i l'abril.

A més, per primera vegada el projecte ha estat interdisciplinari i interdepartamental, ja que el Departament de Dibuix ha fet una significativa aportació amb les il·lustracions que han realitzat les alumnes de l'assignatura Educació Plàstica de 4t d'ESO.

Aquestes alumnes també han confeccionat un full amb dibuixos dels diferents tipus de serps llestos per acolorir, cosa que faran els nins de les escoles de primària adscrites al centre que visitaran l'exposició els propers dies.

A continuació podeu visionar les fotos de la inauguració, així com accedir als enllaços dels diferents articles publicats en premsa i reportatges televisius relatius a l'esdeveniment.