Ciències

L'alumne Lluís Font de 1r ESO H ha realitzat un treball d'investigació sobre els efectes de Lluna en els vegetals i els animals.

Així ha pogut obtenir informació sobre com els cultius es van programant segons les diferents fases de la Lluna per a tenir un rendiment més òptim.

 

 

 

 

 

 

El dilluns 2 de desembre i el dimarts 3 els alumnes que cursen l'assignatura de Biologia i Geologia de 4t d'ESO han fet un taller sobre fòssils al Museu d'Història Natural de les Illes Balears que es troba a Sóller i un altre taller sobre els ecosistemes de les Illes Balears al Jardí Botànic que es troba ben devora el Museu.

Ha estat una manera molt pràctica i concentrada de poder saber i veure gran diversitat de fòssils i també 5 comunitats vegetals de les nostres illes.

 

 

 

 

 

 

Com cada any s'ha organitzat la sortida al Camp d'Aprenentatge d'Orient, en aquest cas per part dels alumnes de 1ESO B.

 

 

L'alumnat de 1r Batxillerat que cursa l'assignatura de Biologia ha participat a una interessant visita al Museu Balear de Ciències Naturals, una entitat naturalística dedicada a donar a conèixer i conservar el patrimoni natural de les Illes Balears per a conscienciar al públic en general sobre la importància de la seva preservació i al Jardí Botànic de Sóller, centre de conservació, recerca i aprenentatge de la flora mediterrània i especialment de la flora baleàrica. Ha estat una visita ben participativa i on hem posat en pràctica els nostres coneixements a més de prendre consciència de la importància del medi ambient al nostre territori.

 

 

El Fons Mallorquí de Solidaritat ha cedit temporalment a l'institut de Sineu una exposició per tractar la problemàtica actual de l'aigua al món, tant de la perspectiva individual com de la social. La comissió ambiental del centre ha preparat una tasca didàctica per enriquir l'aprenentatge enfocada a l'alumnat de 1r d'ESO.

 

 

 


El passat mes de maig els alumnes de ciències aplicades de 4t dESO van participar en el projecte Micromundo de caràcter internacional i duit a terme pel programa Demolab de la UIB. Aixi els formadors de la UIB han vengut a realitzar una practica al nostre centre sobre els bacteris q viuen al nostre sòl. Després anirem a la UIB per acabar la pràctica i veure els bacteris sembrats. Ha estat una experiència molt engrescadora i interessant.

 

 

Subcategories