Ciències

Com cada any s'ha organitzat la sortida al Camp d'Aprenentatge d'Orient, en aquest cas per part dels alumnes de 1ESO B.

 

 

L'alumnat de 1r Batxillerat que cursa l'assignatura de Biologia ha participat a una interessant visita al Museu Balear de Ciències Naturals, una entitat naturalística dedicada a donar a conèixer i conservar el patrimoni natural de les Illes Balears per a conscienciar al públic en general sobre la importància de la seva preservació i al Jardí Botànic de Sóller, centre de conservació, recerca i aprenentatge de la flora mediterrània i especialment de la flora baleàrica. Ha estat una visita ben participativa i on hem posat en pràctica els nostres coneixements a més de prendre consciència de la importància del medi ambient al nostre territori.

 

 

El Fons Mallorquí de Solidaritat ha cedit temporalment a l'institut de Sineu una exposició per tractar la problemàtica actual de l'aigua al món, tant de la perspectiva individual com de la social. La comissió ambiental del centre ha preparat una tasca didàctica per enriquir l'aprenentatge enfocada a l'alumnat de 1r d'ESO.

 

 

 


El passat mes de maig els alumnes de ciències aplicades de 4t dESO van participar en el projecte Micromundo de caràcter internacional i duit a terme pel programa Demolab de la UIB. Aixi els formadors de la UIB han vengut a realitzar una practica al nostre centre sobre els bacteris q viuen al nostre sòl. Després anirem a la UIB per acabar la pràctica i veure els bacteris sembrats. Ha estat una experiència molt engrescadora i interessant.

 

 


El dimecres 10 d’abril, els alumnes que cursen l’optativa d’anatomia aplicada a 1r de batxillerat, vàrem visitar el Centre de Salut de Sineu i el Punt d’Atenció Continuada (PAC) que engloba 5 municipis (Maria de la Salut, Lloret, Costitx, Llubí i Sineu).

Visitàrem tots els seus espais i ens explicaren el funcionament intern,tant de la part ambulatòria com de la zona dedicada al Punt d’Atenció Continuada, que està obert 24 hores. Va ser una visita molt instructiva i interessant.

Dona’m les GRÀCIES al personal sanitari que ens va atendre i que ens està ajudant en la nostra formació sobre primers auxilis..

 

 

El passat dia 2 d'abril el departament de Biologia i Geologia ha realitzat la tradicional sortida a Albarca amb els grups 4t A i 4t D.

 

 

Subcategories

 

 

 

 

Calendari