Ciències

Tots els alumnes de 4t d'ESO que fan l'assignatura de Biologia i Geologia han anat a conèixer la geologia, flora i fauna de la zona de Llevant compresa entre Cala Estreta i la torre d'Aubarca.

Hem tengut un dia esplèndid!

 

 

 

Relive 'Torre d'Aubarca'

Els alumnes de 1r de batxillerat A que fan l'assignatura de Biologia i Geologia han anat al Museu d'Història Natural de Sóller i al Jardí Botànic.
S'ha estudiat la classificació vegetal i els fòssils i les col·leccions del Museu.

 

L'alumnat de 3r d'ESO ha pogut gaudir de la Serra de Tramuntana, un dels paratges més internacionals de la nostra illa a la sortida organitzada pel Departament de Biologia al Puig de Galileu.

A més de pujar a aquest puig posant a prova la seva fortalesa física, han pogut gaudir del paisatge i de les vistes, han pogut conéixer la vida vegetal i animal i ser capaços de posar en valor la importància de la conservació del nostre patrimoni cultural, històric i natural. 

 

Els alumnes de 2n de batxillerat que cursen l'assignatura de Geologia han anat d'excursió a Sa Cova Tancada està situada al Cap de Menorca i a la que per arribar-hi cal fer una excursió partint des d'Alcúdia.

L'alumnat de 1r Batxillerat que cursa l'assignatura d'Anatomia Aplicada ha pogut posar en pràctica tot allò que ha après durant aquest segon trimestre amb la col·laboració del PAC de Sineu i el seu servei d'infermeria. Per fer-ho, s'han convertit en professors i professores durant un dia i han mostrat què són els primers auxilis i com s'efectuen a l'alumnat de 3r d'ESO.

Moltes gràcies per la vostra participació!

Els alumnes de 2n de batxillerat que cursen l'assignatura de Biologia i Geologia han anat d'excursió al Puig de Sa Font.

 

Formulari de contacte

 

 

 

 

 

Calendari