Dilluns 18 de novembre de 2019 va tenir lloc la primera sortida del curs organitzada pel departament de Plàstica i Visual. Van anar al LADAT Studios (Laboratori d'Animació Digital i Tecnologies Audiovisuals) situat al Parc Bit, Palma.

Un total de 36 alumnes que cursen les optatives EPV (4t ESO) i Volum (1r Batxillerat) van poder escoltar una xerrada en relació a la feina de creador de dibuixos animats i videojocs, van recórrer les instal·lacions, visitar una exposició del món de l'animació digital i finalment participar a un interessant taller d'Stop-motion (animació fotograma a fotograma) tot fent servir les eines especialitzades que tenen al centre.

Tant el taller, que els va permetre conèixer (i fins i tot concebre) com es realitza una pel·lícula de dibuixos animats, així com la visita a les aules específiques i espais de creació com ara el laboratori de sò o l'espectacular sala de Croma, van significar una interessant experiència per als alumnes, alhora que els va obrir un possible futur camí d'aprenentatge i encaminament professional..

Text i imatges: Vicent Vila.