Expressió Artística

Aquest espai té la funció de donar difusió als treballs plàstics que elaboren els alumnes de l'IES Sineu a les assignatures del Departament de Dibuix del Centre

Ja podem veure les propostes que diferents alumnes del centre han presentat per al concurs de logos que ha convocat el Departament d'Orientació amb intenció de donar imatge al Servei de Mediació Escolar.

Aviat es reunirà el jurat i donarà el premi al disseny que considerin més adequat als valors que aquest servei vol transmetre. Ho tindran complicat ja que, el nivell de les propostes és molt alt!

Ànims a tots!

 

 

 

 

Com cada any, els alumnes que realitzen l'assignatura d'Educació Plàstica de 4t d'ESO han realitzat una serie de propostes per al disseny que lluiran a la seva dessuadora d'enguany.

Tots els alumnes de 4t ja podeu escollir la vostra proposta de disseny preferida. Els delegats de cada grup recolliran les votacions i aviat farem saber el disseny guanyador.

 

 

 

 

El passat 18 d'abril els alumnes de 1r i 2n de batxillerat que cursen les assignatures Dibuix Tècnic i Volum van realitzar una sortida organitzada pel Departament de Dibuix consistent en visitar la UIB (Universitat de les Illes Balears) i el LADAT (Laboratori d'Animació i Tecnologies Audiovisuals).

A la UIB els alumnes van assistir a la xerrada «Aprendre a pensar a través del dibuix arquitectònic i ser un bon professional» a càrrec de la professora Maria Sebastián, professora d'Expressió Gràfica en Edificació.

Al LADAT van assistir a una altra xerrada de títol «La creació de dibuixos animats en 3D» i posteriorment realitzaren una visita a les instal·lacions i l'exposició permanent

 

El Departament d'Educació Física ha organitzat una sèrie de sortides durant la primera setmana del mes de maig amb els alumnes de 1r d'ESO consistent en realitzar una caminada fins a l'ermita de Betlem i posteriorment arribar fins a vora mar, a la Colònia de Sant Pere. Un dia lúdic i divertit en que els alumnes han canviat els pupitres i les aules per la natura i l'esport.

 

Com cada curs, els alumnes de 4t d'ESO s'han fet unes dessuadores i camisetes representatives amb un disseny propi. Una iniciativa que uneix el grup i els fa visibles al centre. I a més es tracta d'un bon record d'aquest curs tan especial (4t d'ESO) que tanca l'etapa de l'educació obligatòria.

Com podeu veure enguany han triat un color diferent al d'anteriors cursos, un color original i atrevit: el ROSA. Pel que fa al disseny que llueixen, es tracta d'un dibuix original concebut per l'alumna de 4t A Maria Bel Nicolau (que podeu veure a una de les fotos). L'elecció del color i disseny s'ha realitzat de manera democràtica via votacions a través dels delegats de cada grup.

Així és que en aquests dies grisos de fred hivern el nostre centre es tenyeix d'una tonalitat rosa molt especial...

 

Isabel Forteza, fotògrafa professional ha visitat el nostre centre per impartir uns tallers de fotografia i inicis del cinema per a alumnes de 2n i 4t d'ESO i 1r de Btx. Ha estat una experiència molt enriquidora en la que els alumnes han pogut realitzar fotografies amb els seus mòbils fent ús d'estris professionals per il·luminar. A la part de cinema, entre altres activitats, els alumnes han fabricat un zoòtrop, instrument que crea la il·lusió òptica del moviment.

Podeu llegir l'article complet amb material exclusiu que hem elaborat per a la nostra revista on-line "Planeta Imaginari"

 

Formulari de contacte

 

 

 

 

 

Calendari