Mediambient

L'IES Sineu forma part de la xarxa de centres ambientals de la Conselleria i, des de fa anys, organitzam el “concurs ecoaula” i treballam per a la formació i conscienciació sobre reciclatge, reutilització, neteja, consum responsable i estalvi energètic.

 

L'IES Sineu ha estat un dels 2 centres d'Educació secundària convidats a participar a aquesta fira de ciència que hi han participat mes de 80 departaments i laboratoris de ciència de la UIB. Ha estat una gran oportunitat per mostrar el treball realitzat al nostre centre sobre la presència de serps al·lòctones a Sineu a tots els centres visitants.

Durant els 3 dies q ha durat l'exposició han passat a visitar-mos mes de 50 centres de primaria o secundària d'arreu de l'illa.

 

 

 

 

 

 

Aquesta és la puntuació final del concurs Ecoaula per al curs 2018/2019:

 

 

Aquí teniu les imatges dels dos primers classificats, 1rB i 1rE:

 

 

 

 

 

 

 

 

 


A les diferents activitats que es realitzen al centre hem aconseguit eliminar el plàstic d'un sol ús. La Comissió de Mediambient treballa per un centre més sostenible i ecològic.

 

 

La Comissió Ambiental continua la seva tasca divulgativa i en aquest cas l'alumnat de 1r. de Batxillerat ha pogut qüestionar-se les seves accions en relació al concepte de petjada ecològica. Així, termes com sostenibilitat, capacitat de càrrega, medi ambient, reciclatge, reutilització i reducció ens han fet plantejar-nos quin és el nostre estil de vida i com influeix en el nostre planeta

 

 

 

 

L'alumnat de 1r ESO ha pogut participar a un dels tallers organitzats per la Comissió Ambiental.

Na Catina Alomar ens ha fet ser uns detectius ambientals, investigant què són els residus, per què es produeixen i què podem fer amb ells.

Moltes gràcies Catina, per l'activitat!

 

Els alumnes han separat les capes de paper, Alumini i plastic q formen els envasos de tetrabrick per conscienciar de la dificultat de reciclatge q tenen aquests envasos.

 

 

 

 

Calendari