Mediambient

L'IES Sineu forma part de la xarxa de centres ambientals de la Conselleria i, des de fa anys, organitzam el “concurs ecoaula” i treballam per a la formació i conscienciació sobre reciclatge, reutilització, neteja, consum responsable i estalvi energètic.

 


A les diferents activitats que es realitzen al centre hem aconseguit eliminar el plàstic d'un sol ús. La Comissió de Mediambient treballa per un centre més sostenible i ecològic.

 

 

La Comissió Ambiental continua la seva tasca divulgativa i en aquest cas l'alumnat de 1r. de Batxillerat ha pogut qüestionar-se les seves accions en relació al concepte de petjada ecològica. Així, termes com sostenibilitat, capacitat de càrrega, medi ambient, reciclatge, reutilització i reducció ens han fet plantejar-nos quin és el nostre estil de vida i com influeix en el nostre planeta

 

 

 

 

L'alumnat de 1r ESO ha pogut participar a un dels tallers organitzats per la Comissió Ambiental.

Na Catina Alomar ens ha fet ser uns detectius ambientals, investigant què són els residus, per què es produeixen i què podem fer amb ells.

Moltes gràcies Catina, per l'activitat!

 

Els alumnes han separat les capes de paper, Alumini i plastic q formen els envasos de tetrabrick per conscienciar de la dificultat de reciclatge q tenen aquests envasos.

La comissió ambiental continua la seva tasca de conscienciació en referència als perills de la utilització de l'espai i les alternatives possibles.

Els alumnes que cursen l'assignatura de Ciències de la Terra i del Medi Ambient i els alumnes que cursen Geologia van inaugurar dimecres passat al hall una exposició titulada Els paisatges geològics de Mallorca, amb l'objectiu de divulgar els paisatges naturals i geològics més valuosos de l'illa. 

Els mateixos alumnes de 2n de batxillerat són els encarregats de realitzar la visita guiada de l'exposició. Durant les properes setmanes, la mostra serà visitada per la resta d'alumnes de l'IES i d'altres centres educatius de l'illa.

Aquesta exposició ha sigut d'especial interès, i ha sortit al Diari de Mallorca

http://www.diariodemallorca.es/part-forana/2018/04/21/alumnos-ies-organizan-muestra-paisajes/1306225.html

 

 

 

 

 

Calendari