D'acord amb el que estableix la disposició tercera, referida a la suspensió de terminis administratius, del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19:

1. Se suspenden términos y se interrumpen los plazos para la tramitación de los procedimientos de las entidades del sector público. El cómputo de los plazos se reanudará en el momento en que pierda vigencia el presente real decreto o, en su caso, las prórrogas del mismo.

2. La suspensión de términos y la interrupción de plazos se aplicará a todo el sector público definido en la Ley 39/2015, de 1 de octubre, del Procedimiento Administrativo Común de las Administraciones Públicas.

Això suposa que han quedat suspesos els terminis de totes les convocatòries vigents (inscripció a les proves d'accés al Cicles Formatius, etc). Els serveis administratius del centre, per aquest motiu, estan tancats. Per tot això, us demanam que us abstengueu d'acudir al centre per fer cap gestió.

Per a qualsevol consulta enviar correu a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o telefonar/wapsap al 675013120.

 

 

 

 

 

 

Calendari